Tgrt Haber

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray Rabiot transferinden vazgeçti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
04 Eylül 2024 15:08 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 16:55

Transferde gaza basan Galatasaray'da bu akşam UEFA'ya yapılacak kadro bildirimi öncesi hareketlilik yaşanıyor. Taraftarlar transfer bombası beklerken, İtalyan basını sarı kırmızılıların yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmaktan vazgeçtiğini duyurdu.

Şampiyonlar Ligi​'ne veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray​ transferde gaza bastı. Napoli​'nin 100 milyon Euro değerindeki Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen​'i bir yıllığına kiralayarak sükse yapan sarı kırmızılılar, bomba bir transfer için daha kolları sıvadı.

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray Rabiot transferinden vazgeçti - 1. Resim

TRANSFERDE HEDEF 8 NUMARA

Uzun süredir orta sahada 8 umara pozisyonuna takviye yapmayı planlayan Cimbom, UEFA'ya yapılacak kadro bildiriminin son gününde bir fırsat transferinin peşinde. Birçok yıldızla temas halinde olan sarı kırmızıların gündemindeki oyunculardan biri de Adrien Rabiot.

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray Rabiot transferinden vazgeçti - 1. Resim

GALATASARAY'DAN RABIOT KARARI

Juventus ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile bir süredir temas halinde olan Galatasaray flaş bir karar aldı. İtalyan basının önemli yayın organlarından La Gazzetta dello Sport, sarı kırmızılıların yüksek maliyet ve oyuncunun ekonomik hırsları sebebiyle transferden vazgeçtiğini duyurdu.

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray Rabiot transferinden vazgeçti - 2. Resim

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TALİP ÇIKTI

Yine İtalyan basınından Corriere dello Sport ise Adrien Rabiot'ya Al-Nassr kulübünün talip olduğunu iddia etti. Haberde Suudi Arabistan ekibinin Fransız futbolcuya yıllık 20 milyon Euro maaş teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...