Tgrt Haber

İtalyan devleri Galatasaray'ın 4 yıldızına kanca attı

19 Şubat 2023 20:16 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 20:27
İtalyan devleri Galatasaray'ın 4 yıldızına kanca attı

Galatasaray'da Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekti. İtalyan takımları bu oyuncuları yakın takibe aldı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray​, Torreira​, Mertens ve Oliveira gibi isimlerden sonra İtalyan ekibi Roma'dan 15 milyon Euro'ya Nicolo Zaniolo'yu transfer ederek Avrupa'da dikkat çekmeye devam etmişti.

Zaniolo'nun 6 ay içinde yeniden İtalya'ya dönme ihtimali bulunuyor. İddialara göre; Milan​ ve Inter​, 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödeyerek oyuncuyu transfer edebilir.

4 ASLAN İTALYANLARIN TAKİBİNDE

Hürriyet'in haberine göre; Birçok Serie A ekibi ligde gösterilen etkileyici performansla dikkatleri üzerlerine çeken sarı-kırmızılıların kadrosundaki isimleri yakın takibe aldı.

TORREİRA DİKKAT ÇEKİYOR

Fiorentina'da kiralık olarak geçirdiği dönemden sonra Arsenal'e giden Lucas Torreira'yı Galatasaray 6 milyon Euro'ya transfer etmişti. Uruguaylı orta saha şu ana kadar gösterdiği performansla beğeni topladı. Torreira'ya yakından takip eden Milan ve Atalanta sezon sonunda bir hamle yapabilir.

LAZİO'NUN GÖZÜ BARIŞ'TA

Lazio ise Galatasaray'ın kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ı takip ediyor. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı.

BERKAN'IN TALİPLERİ ARTIYOR

Sezon başında Cremonese'nin teklif yaptığı, Galatasaray'ın reddettiği Berkan Kutlu'yu Serie A'dan Spezia, Udinese ve Monza takip ediyor. Sarı-kırmızılılar gelecek teklifleri sezon sonunda değerlendirmeye alacak.

ICARDİ, İTALYA'YA DÖNEBİLİR

Galatasaray'dan sezon sonu kiralık sözleşmesi bitince PSG'ye dönecek olan Arjantinli golcüyü de İtalyan takımları izliyor. Icardi'nin Inter günleri hala İtalya'da hatırlanıyor. Mauro Icardi, sezon sonunda İtalya'ya dönebilir.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...