Tgrt Haber

İzlanda - Türkiye maçı öncesi flaş gelişme! Erteleme kararı çıkabilir

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ekim 2024 10:09 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 14:02

UEFA Uluslar Ligi'nde bu akşam İzlanda Türkiye maçı öncesi çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.  A Milli Futbol Takımımız sahaya çıkmadan geri dönebilir. İşte detaylar...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında bu akşam deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı​, hazırlıklarını tamamlarken karşılaşmaya saatler kala çarpıcı bir gelişme yaşandı. İzlanda'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle oldukça soğuk bir havada oynanması beklenen maç öncesi Laugardalsvöllur Stadyumu'nda don olayı yaşandı.

İzlanda - Türkiye maçı öncesi flaş gelişme! Erteleme kararı çıkabilir - 1. Resim

"YÜZDE 51 İHTİMALLE ERTELENECEK"

UEFA müfettişleri bugün öğleden sonra İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları temsilcileri bir araya gelip saha zemininde incelemelerde bulunacak. Eğer maçın ertelenmesi kararı verilirse mevcut tek seçenek, maçı Salı günü oynatmak olacak.

Bu gelişmelerin ardından her iki takım yetkilileri UEFA ile birlikte yapılacak istişare toplantısından çıkacak kararı beklemeye başladı.

Bu arada TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ise maçın yüzde 51 ihtimalle erteleneceğini söyledi.

İzlanda - Türkiye maçı öncesi flaş gelişme! Erteleme kararı çıkabilir - 2. Resim

Öte yandan soğuk hava ve saha koşulları nedeniyle her iki ülkenin milli takımları dün antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemil14 Ekim 2024 10:27

Belki de bir maç kazanmak için daha fazla hazırlık yapmamız lazımmış

Sonraki Haber Yükleniyor...