Tgrt Haber

Son dakika! Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

30 Ocak 2023 16:37 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 17:42
Son dakika! Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

Son dakika haberi: Fenerbahçe, İtalya temsilcisi Parma'dan transfer ettiği sol bek Jayden Oosterwolde ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı lacivertli kulüp, Oosterwolde için Parma'ya transfer bedeli olarak 6 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaşmaya vardığı Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'yi renklerine bağladı. Sarı lacivertli kulüp İtalya temsilcisi Parma​'dan transfer​ ettiği sol bek ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını ve transfer bedeli olarak 6 milyon euro ödeneceğini duyurdu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1620052421002100737

TRANSFER SÜRECİ AKTARILDI

Oyuncu için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, yeni transferle ilgili, “Çok ama çok zor bir transfer oldu. Fenerbahçe scouting departmanının, futbol planlama tarafının büyük katkıları var. Fenerbahçe scout departmanına buradan teşekkür ediyorum. Teknik Direktörümüz bize takıma dâhil etmek istediği sol bek tiplemesini izah ettikten sonra dersimizi çalıştık. Bizim taraf emin olduktan sonra oyuncuyu hocamızın teknik heyetine sunduk. Onlar da oyuncuyu çok beğendi. En sonunda hocamız takip etti ve karar kıldık. Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kadromuza kattık. Hem tecrübesi hem de yaşı tam bizim istediğimiz seviyede" dedi.

Baki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Umarım buradaki performansıyla önce bize katkı yapar, daha sonra Hollanda milli takımına kadar yükselir. Bu sene yaşından dolayı yabancı limitinde de problem olmuyor. Çok iyi futbolcu ve çok iyi bir karakteri takımımıza kattık. Transfer sürecindeki zorlu anlarda da Sayın Başkanımız kendisi bizzat devreye girip transferi bitirmemize yardımcı oldu. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum."

Son dakika! Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

'STATTA BULUŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM'

İmzaların atılmasının ardından yeni transferimiz Jayden Quinn Oosterwolde de yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla statta buluşmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

Son dakika! Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...