Tgrt Haber

Süper Lig'in eski yıldızından Jesus için dikkat çeken sözler: Tam bir psikopat

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 17:14 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 17:15
Süper Lig'in eski yıldızından Jesus için dikkat çeken sözler: Tam bir psikopat

Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Jorge Jesus için övgü dolu sözler kullandı. Benfica'da birlikte çalıştığı Jesus'un en iyi teknik adam olduğunu belirten Talisca, "Tam bir psikopat" yorumunda bulundu.

Beşiktaş​'tan ayrıldıktan sonra kariyerini Suudi Arabistan'da Al Nassr​ takımında sürdüren Anderson Talisca, Benfica​'da birlikte çalıştığı Jorge Jesus​ için övgü dolu ifadeler kullandı.

Jesus'un kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu belirten Beşitaş'ın eski yıldızı, Brezilya Milli Takımı için de doğru isim olduğunu söyledi. Jesus'un mesleğini yoğun bir şekilde yaşadığın altını çizen Talisca, "Tam bir psikopat" tanımlamasında bulundu.

"ÇOK ÇALIŞKAN, ÇOK DOĞRU BİR İSİM"

Talisca'nın açıklamaları şu şekilde:

"Jesus, kariyerim boyunca çalıştığım en iyi teknik direktör. Birçok antrenörle çalıştım ama açık ara en iyisi Jorge Jesus'tu. Flamengo'da olduğu gibi Brezilya Milli Takımı'nda da çok iyi işler yapabilir. Çok çalışkan, çok doğru bir isim. Kazanan biri, bir baba gibi ve sporcularla iletişim kurmada çılgın bir tarzı var. Jesus'un mizacının şakası yok ama o kazanan biri"

KUPAYI ALDI, AYRILDI

Fenerbahçe ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Jorge Jesus, yeni sezonda takımın başında yer almayacağını açıklamıştı. Deneyimli teknik adamın ismi Brezilya Milli Takımı'nın yanı sıra Suudi Arabistan Milli Takımı'yla da anılıyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osman 20 Haziran 2023 17:45

Belli

Sonraki Haber Yükleniyor...