Tgrt Haber

Fenerbahçe'den erken transfer hamlesi: Menajerler önerdi, Jesus onay verdi! İngiliz devinden geliyor

01 Kasım 2022 20:05 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 20:11
Fenerbahçe'den erken transfer hamlesi: Menajerler önerdi, Jesus onay verdi! İngiliz devinden geliyor

Fenerbahçe, bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig’de zirvede bulunuyor. Yoluna dolu dizgin devam eden Sarı-Lacivertliler, şimdiden devre arası transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Portekizli yıldız Ronaldo’nun takım arkadaşını transfer etmek için harekete geçti.

Ligde ve Avrupa’da yoluna iyi bir şekilde devam eden Fenerbahçe​'de gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi. Portekizli teknik adam Jorge Jesus​, yönetimden kanat bölgesi için transfer​ istedi. Sarı-Lacivertliler, Anthony Martial’i transfer etmek için harekete geçti.

DÜNYA YILDIZI KANARYA'YA

Fenerbahçe yönetimi Jesus’un raporu doğrultusunda harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, İngiliz ekibi Manchester United​'da forma giyen Anthony Martial’i gündemine aldı.

MENAJERLER ÖNERDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, menajerlerin Martial’i Fenerbahçe’ye önerdiği öğrenildi. Bu önerinin ardından harekete geçen Fenerbahçe yönetiminin de Martial'i masaya yatırdığı iddia edildi

JESUS ONAY VERDİ

Sarı-Lacivertli yönetim, 26 yaşındaki yıldız futbolcuyu Jorge Jesus'a sundu. Yönetimin, Jesus’tan da olumlu cevap aldığı belirtildi. İki taraf arasındaki görüşmelerin ilerleyen günlerde sıklaşması bekleniyor.

KİRALIK FORMÜLÜ

Öte yandan Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edilen 26 yaşındaki Fransız hücum oyuncusu Martial'in kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

Bu sezon Manchester United formasıyla 4 maça çıkan Martial, 3 gol attı, 2 de asist kaydetti.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...