Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Jesus rüzgarı! Taraftar ve oyuncular şampiyonluğa inanıyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2022 11:29 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 11:34
Fenerbahçe’de Jesus rüzgarı! Taraftar ve oyuncular şampiyonluğa inanıyor

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına geçmesi ile birlikte farklı bir kimliğe büründü. 9 resmi maçta 24 gol atan sarı lacivertli takımda gerek oyuncular gerek ise taraftarlar şampiyonluğa emin. İşte Jorge Jesus’un bu başarıyı yakalamasındaki en önemli maddelerden bazıları…

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Fenerbahçeuzun görüşmeler sonucunda takımın başına Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’u getirdi. Oynattığı futbol ile taraflı tarafsız herkesi zevk verdiği bir takım oluşturan Jesus’un öğrencileri çoğu kesim tarafından beğenildi.

FENERBAHÇE 1 MAÇTA YENİLDİ

Fenerbahçe 9 resmi maçta toplam 24 gol atarken 8 karşılaşmada ise kaybetmedi. 5 galibiyet 3 beraberlik alan Fenerbahçe sadece normal süresi 1-1 biten Dinamo Kiev​ rövanşında mağlubiyeti yaşadı.

HER MAÇ TRİBÜNLER DOLU

Her maçı kapalı gişe oynayan Fenerbahçe’de taraftarın da Jorge Jesus’a olan güven ve sevgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Hırsı ve azmi Fenerbahçe Beko’nun unutulmaz koçu Zeljko Obradoviç’i hatırlatan Jesus’a oyuncular ‘baba’ gözü ile bakıyor.

DİSİPLİN BAŞARIYI GETİRDİ

Jesus yönetimindeki idmanlar oldukça sert ve keyifli geçerken Portekizli çalıştırıcı gerek saha içi gerek saha dışındaki her şeyin kendi kurallarına uymasını istiyor ve disiplin başarı getiriyor.

KADRO GENİŞLİĞİ

Kadro genişliği ile herkese forma şansı veren Jesus böylece rekabeti sağlayarak ‘Herkese yer var’ mesajı verdi. Şampiyonluk hedefi, ilk günden beri futbolculara hissettiriliyor. Jesus da oyuncularından sahaya çıktıklarında oynadıkları futboldan keyif almalarını istiyor. Bu, sahaya yansıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...