Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor: Yeni adresini Portekiz basını duyurdu

03 Nisan 2023 19:22 - Güncelleme : 03 Nisan 2023 22:53
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor: Yeni adresini Portekiz basını duyurdu

Beşiktaş'a kendi sahasında 4-2 kaybederek derbide hüsrana uğrayan ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 9'a yükselen Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılıyor. Portekiz basını, tecrübeli hocanın sözleşmesinin bu hafta feshedilebileceğini duyurdu.

Derbide sahasında 10 kişi kalan Beşiktaş​'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe​'de Jorge Jesus​ eleştirilerin odağında yer aldı. Tecrübeli teknik adamın ülkesi Portekiz'de sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor Toto Süper Lig​'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler 1-0 öne geçtiği ve Beşiktaş'ın 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmada rakibine 4-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus oyuncu ve diziliş tercihleri sebebiyle yine eleştirilerin hedefinde yer aldı. Portekiz ve Brezilya basını da Jorge Jesus'un derbilerdeki başarısız grafiğine dikkat çekti.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK İDDİASI!

Portekiz basınından UOL Esporte'nin haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi ve Jorge Jesus, şu sıralardan bir toplantı gerçekleştiriyor. Haberde Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sözleşmesinin birkaç saat içinde veya Kayserispor maçından sonra feshedilebileceği belirtildi.

Maisfutebol da ayrılığın önümüzdeki saatlerde belli olacağını ve erken bir feshi gelebileceğini iddia etti.

A BOLA YENİ ADRESİNİ DUYURDU

Portekiz'den A Bola, Jorge Jesus'un yeni adresini duyurarak Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olmaya yakın olduğunu iddia etti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jesus'un Herve Renard sonrası en ciddi alternatifler arasında yer aldığını duyurdu.

A Bola'da yer alan haberde "Portekizli teknik direktör, Fransa Kadın Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direkötür Herve Renard'ın yerini alma arzusunda." ifadeleri kullanıldı.

Haberde Jorge Jesus'un Flamengo deneyiminden önce Suudi Arabistan'da çalıştığına dikkat çekildi. Jorge Jesus daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve ayrılacağını işaret etmişti.

FENERBAHÇE'DE SERGEN YALÇIN​ SESLERİ

Portekizli hocanın 2 ay sonra bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Ali Koç'un alternatif olarak Sergen Yalçın'ın belirlediği iddia edildi.

Son olarak Beşiktaş'ı 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyon yaparak tarihi bir başarıya imza atan Sergen Yalçın, bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar sonrası istifa etmişti.

Uzun süredir takım çalıştırmayan 50 yaşındaki hocanın, Fenerbahçe'de çalışmaya sıcak baktığı konuşuluyor. Futbolcuğu döneminde sarı-lacivertli formayı terleten Yalçın'ın bu kez teknik adam olarak döneceği konuşuluyor.

Jesus'un olası ayrılığı sonrası Ali Koç ve Sergen Yalçın'ın görüşme yapması bekleniyor.

JORGE JESUS'UN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Jorge Jesus, Fenerbahçe ile 2022-23 sezonu başında sözleşme imzaladı. Jorge Jesus, Fenerbahçe kariyerinde 39 maça çıktı. Jorge Jesus, Fenerbahçe döneminde 2.18 puan ortalaması tutturdu. Portekizli teknik adam, sarı-lacivertli takımla 26 galibiyet elde ederken 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...