Tgrt Haber

Jorge Jesus neden kırmızı kart gördü? Ali Palabıyık'a ne söyledi?

02 Şubat 2023 23:18 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 23:28
Jorge Jesus neden kırmızı kart gördü? Ali Palabıyık'a ne söyledi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık'ın yanına koştu ve kararlar sebebiyle tepki gösterdi. Portekizli teknik adam itirazları sonucunda kırmızı kart gördü. Jesus, Palabıyık'a ne söyledi, neden kırmızı kart gördü?

Fenerbahçe​, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor​ ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin sonunda Portekizli teknik adam Jorge Jesus​, hakem Ali Palabıyık​'a itirazları sonucunda kırmızı kart​ gördü.

Jesus'un Ali Palabıyık'ın yanına koşarak geldiği anda 'Ben buradan görüyorum sen oradan göremiyorsun' şeklinde sözler sarf ettiği ifade edilldi. beIN Sports Spikeri İsmail Şenol bu sözlerin ardından Palabıyık'ın Jesus'a kırmızı kart gösterdiğini belirtti.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gördüğü kırmızı kart oyuncuları da sinirlendirdi. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş bu kırmızı kart sonrası hakeme yönelik itirazlarda bulundu. Fenerbahçe'de Serdar Dursun da karşılaşmanın hakemiyle konuşmaya çalıştı.

Jorge Jesus kırmızı kart sonrası tekrar hakemin yanına gitti. Portekizli teknik direktör hakemle konuştu ancak Ali Palabıyık'ın kararı değişmedi.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık verdiği kararlarla tartışma çıkartmış ve sosyal medyada gündem olup yoğun şekilde eleştirilmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...