Tgrt Haber

Jorge Jesus'tan flaş sözler: Brezilya'yı reddedemem

27 Mart 2023 22:11 - Güncelleme : 27 Mart 2023 22:19
Jorge Jesus'tan flaş sözler: Brezilya'yı reddedemem

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. "Sözleşmem mayıs ayında bitiyor, sonrasında neler olacağını göreceğiz. Sezon ortasında ne yapacağıma karar vermiyorum. Daha önce de yaptığım gibi sözleşmem bittiğinde karar vereceğim." dedi.

Fenerbahçe​'nin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus​, Portekiz basınından SportTV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

JORGE JESUS FENERBAHÇE'DE KALACAK MI?

Fenerbahçe'deki sözleşmesi bittiğinde geleceğiyle ilgili karar vereceğini belirten Jorge Jesus, "Dünyada Brezilya Milli Takımı​'nı çalıştırmak istemeyen var mı? Belki Real Madrid​ veya Barcelona​'yı çalıştırırsam. Kimse benimle görüşmedi. Sözleşmem mayısta bitiyor, sonrasında neler olacağını göreceğiz. Sezon ortasında ne yapacağıma karar vermiyorum. Sözleşmem bittiğinde karar vereceğim. Daha önce de böyle yaptım. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus açıklamalarının devamında, "Yalnızca şampiyonluk kazanabileceğim takımları kabul ederim. Daha önce böyle yaptım. Hiçbir şey kazanamayacağım kulübe antrenörlük yapmam. Kariyerimde her şey bir ihtimal. Hiçbir şeyi kenara atmıyorum."

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, 68 yaşındaki çalıştırıcının Brezilya Futbol Federasyonu yetkilileri ile takımın başına geçmesi için Lizbon'da bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...