Tgrt Haber

Jose Mourinho Fenerbahçe'yi istiyor! Sözleşme talebi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
29 May 2024 09:47 - Güncelleme : 29 May 2024 09:55
Jose Mourinho Fenerbahçe'yi istiyor! Sözleşme talebi belli oldu

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Jose Mourinho için Aziz Yıldırım'ın yaptığı teklif ve Portekizli hocanın sarı-lacivertlilerden talebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'de başkan adayı Aziz Yıldırım​'ın cumartesi günü Londra'da yüz yüze görüşeceği Jose Mourinho​'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesi durumunda Fenerbahçe'nin başına getirmeyi hedeflediği Jose Mourinho'nun sarı-lacivertlilerden talebi ortaya çıktı.

"FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTİYOR"

Hürriyet'in Rumen basınına dayandırdığı haberde, Mourinho'ya yakınlığıyla bilinen menajer Gigi Becali, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirtti.

MOURİNHO 1, AZİZ YILDIRIM 3 YIL İSTİYOR!

Haberde Mourinho'nun Fenerbahçe'den 1 yıllık sözleşme talep ettiği vurgulanırken Aziz Yıldırım'ın hedefinin ise başkan olması halinde 3 sene boyunca Portekizli teknik adamla çalışmak olduğu ifade edildi.

MOURİNHO: "KARAR VERECEĞİM"

Jose Mourinho, Antena 3 CNN'e yaptığı açıklamada Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da teklifler aldığını itiraf etmiş ve "2 hafta içinde bir karar vereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...