Tgrt Haber

Juan Mata'dan Manchester United'a 'Galatasaray' uyarısı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Ekim 2023 16:33 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 16:59
Juan Mata'dan Manchester United'a 'Galatasaray' uyarısı

Galatasaray ve Manchester United'ın eski futbolcusu Juan Mata, iki ekibin bu akşam yapacağı karşılaşma öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaraylı futbolculara efsanevi bir statta oynayacaklarını söylediğini belirten Mata, İngiliz ekibini de uyardı. İspanyol yıldız, "Galatasaray çok iyi bir takım ve harika kadrosu var" dedi.

Galatasaray​, Şampiyonlar LigiA Grubu​'ndaki ikinci maçında bu akşam İngiliz devi Manchester United​'a konuk olacak. Sarı kırmızılılar İngilizlere karşı deplasmanda ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Zorlu maç öncesi her iki takımda da forma giyen Juan Mata​, karşılaşma öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kariyerine Japonya 1. Futbol Ligi (J1 League) ekiplerinden Vissel Kobe'de devam eden İspanyol futbolcu, mücadeleyi dört gözle beklediğini söyledi.

"KEŞKE ORADA OLSAYDIM"

Manchester United​'da 2014-2022 yıllarında forma giymesinin ardından geçen yıl görev aldığı Galatasaray​'da şampiyonluk sevinci yaşayan ve sezon başında Japonya'ya transfer olan Mata, bu akşam iki takım arasında oynanacak karşılaşmayı değerlendirdi.

Manchester United​'ın internet sitesine konuşan 35 yaşındaki futbolcu, "Kurayı ve maçı görünce 'Keşke orada olup Galatasaray​ formasıyla Old Trafford'da oynama deneyimini yaşayabilseydim.' dedim. Eşleşmeden çok mutlu oldum çünkü Türkiye'deki arkadaşlarıma Old Trafford gibi efsanevi bir statta oynayarak benzersiz bir deneyim yaşayacaklarını söyledim. Maçın ardından o sahada oynarken neler hissettiklerini sormayı, dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM"

Unitedlı arkadaşlarına da Galatasaray​'ın çok zorlu bir rakip olduğunu söylediğini aktaran Mata, "Galatasaray​ çok iyi bir takım ve harika kadrosu var. Dikkatle incelerseniz, bu sezon önemli liglerden çok sayıda önemli futbolcunun oraya gittiğini görürsünüz" şeklinde konuştu.

Japonya'daki saat farkından dolayı Şampiyonlar Ligi​ maçlarını canlı takip etme konusunda zorluk yaşadığını dile getiren Mata, "Umarım bu akşam harika bir maç çıkar. Canlı olmazsa sonra izlerim çünkü kariyerimde bu kadar önemli takımların karşılaşması, benim için çok özel. Maçı oldukça uzak bir mesafeden izliyor olacağım ama ruhen orada olacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...