Tgrt Haber

Julio Cesar: Jorge Jesus ve Brezilya Milli Takımı arasında ara buluculuk yapmadım

27 Mart 2023 15:35 - Güncelleme : 27 Mart 2023 15:53
Julio Cesar: Jorge Jesus ve Brezilya Milli Takımı arasında ara buluculuk yapmadım

Inter ve Brezilya Milli Takımı’nın eski kalecikerinden Julio Cesar, Brezilya Futbol Federasyonu ve Jorge Jesus arasında ara buluculuk yaptığı iddialarının gerçeği ifade etti.

Uzun yıllar Benfica​ ve Inter'de forma giyen Brezilya Milli Takımı’nın eski kalecisi Julio Cesar, sosyal medya hesabından Fenerbahçe​ Teknik Direktörü Jorge Jesus​ ile Brezilya Futbol Federasyonu arasında ara buluculuk yaptığına dair çıkan haberleri yalanlayan bir açıklama yaptı.

'BEN BREZİLYA MİLLİ TAKIMI​'NIN TEMSİLCİSİ DEĞİLİM''

Cesar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Uluslararası basında, teknik direktör Jorge Jesus'un işe alınmasında ara buluculuk yapmak için Brezilya Futbol Konfederasyonu (CBF) temsilcisi olarak Lizbon'a geleceğimi yazdılar. Gerçeğe karşılık gelmeyen bir bilgi olmasının yanı sıra benim yıllardır Lizbon’da yaşadığımı hatırlatmak isterim. Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum ki ilk başta CBF’den hiç kimse bu konuda benden herhangi bir yardım veya ara buluculuk talebinde bulunmadı. Tekrar söylüyorum, ben oranın temsilcisi değilim. Profesyonel kariyerini Brezilya Milli Takımı'nda yapmış, harika dostları olan bir sporcuyum sadece. Eğer bir noktada ve bir gün CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues'in herhangi bir durumda yardımıma ihtiyacı olursa, yardım edeceğim, çünkü Brezilya futbolu benim tutkum. Bu gerçek henüz gerçekleşmedi. Jorge Jesus ile ilgili olarak, o değer verdiğim, bir arkadaşım, Benfica'da koçumdu ve harika bir ilişkim olan bir insan” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...