Tgrt Haber

Liverpool'un efsane hocası Jürgen Klop Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna talip oldu

23 Aralık 2022 14:15 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 14:20
Liverpool'un efsane hocası Jürgen Klop Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna talip oldu

Son dakika haberi: Fransız basını Liverpool'un hocası Jürgen Klopp'un Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'e istediğini yazdı. Türkiye’ye 1,5 milyon Euro bonservis bedeli ile gelen Fransız yıldızdan Galatarasay yönetimi 15 milyon Euro tutarında bir gelir bekliyor. 

Galatasaray’da Sacha Boey bu sezonki başarılı performansı birçok dünya devinin dikkatini çekti. Temmuz 2021’de Ligue 1 kulübü Rennes'den Türkiye'ye sadece 1,5 milyon Euro'ya gelen Fransız oyuncu için sarı kırmızılı takım 15 milyon euro'luk gelir bekliyor.

KLOOP, BOEY’İ İSTEDİ

Fransa basını, Liverpool​'un hocasıJürgen Klopp'un Boey'i yakından takip ettiğini ileri sürdü. İngiliz ekibinin, oyuncu için hamle yapmaya hazırlandığı ifade edildi. Fransız haber sitesi Jeunes Footeux, Liverpool ve Crystal Palace​'ın Boey için yarışta olduğunu iddia etti.

SACHA BOEY KİMDİR?

13 Eylül 2000 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Rennes altyapısında başladı. Ardından sırasıyla Dijon, Rennes ve Galatasaray​ formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki genç sağ beki 2021 yazında Rennes'den transfer etti. Cimbom'un kasasından genç oyuncu için 1.1 milyon Euro bonservis bedeli çıktı. Genç yıldızın sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...