Tgrt Haber

Kaan Ayhan, Galatasaray'da kalacak mı? Babası açıkladı

16 Haziran 2023 07:45 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 07:54
Kaan Ayhan, Galatasaray'da kalacak mı? Babası açıkladı

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde sürpriz transferlerinden biri olan Kaan Ayhan kısa sürede fazla forma şansı bulamamıştı. İtalyan ekibi Sassuolo'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Kaan Ayhan'ın geleceği merak edilirken yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili ilginç gelişmeyi babası duyurdu.

Türk kulüplerinin uzun yıllardır transferi için mücadele ettiği Kaan Ayhan​ devre arasında Galatasaray​'a imza atmıştı.

A Milli Takım'da ve uzun yıllardır yurt dışında gösterdiği performansla dikkat çekerek Süper Lig​'in devlerinin gözdesi haline gelen ve yabancı sınırıyla birlikte Türkiye'ye gelmesi neredeyse kesinleşen tecrübeli oyuncuyu Galatasaray, 400 bin Euro karşılığında Sassuolo'dan kiralanmıştı.

İSTEDİĞİ SÜREYİ BULAMADI

Devre arasında sarı-kırmızılı takıma katılan 28 yaşındaki futbolcu, Aslan'da beklediği şansı bulamadı.

Teknik direktör Okan Buruk​ kazanan kadroyu çok fazla bozmazken Kaan'ın forma giyebildiği stoper, ön libero ve sağ bek bölgelerindeki Nelsson, Abdülkerim, Torreira ve Boey'un harika performansları Kaan'ın süre almasına engel oldu.

SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'da sadece 6 maçta toplam 200 dakika şans bulabilen milli futbolcunun geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılıların 2.8 milyon Euro'luk opsiyonu bulunurken bu maddeyi kullanıp kullanmayacağı belirsizdi. Ancak ilginç detayı Kaan Ayhan'ın babası açıkladı.

KAAN AYHAN GALATASARAY'DA KALDI: BONSERVİSİ ALINDI

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan, Galatasaray'ın oğlunun bonservisini aldığını duyurdu.

Ajansspor'a konuşan Ayhan, "Kaan'ın durumu, 6 ay + şampiyon olunursa 3 yıl devreye girecekti. O madde devreye girdi. Bonservis 2.8 milyon Euro" dedi.

Böylece 400 bin Euro kiralama bedeli de eklendiği zaman Kaan'ın maaşı dışındaki tüm maliyeti 3.2 milyon Euro olarak dikkat çekti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...