Tgrt Haber

Kadıköy'de sürpriz isim! Yıldız golcünün menajeri maçı izledi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Haber Global
15 Aralık 2023 08:40 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 08:53
Kadıköy'de sürpriz isim! Yıldız golcünün menajeri maçı izledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son maçında evinde Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe, Kadıköy'de sürpriz bir ismi misafir etti. Bu ziyaret transfer dedikodularının da artmasına neden oldu. İşte detaylar...

Temsilcimiz Fenerbahçe​, UEFA Avrupa Konferans Ligi​ H Grubu 6. ve son maçında sahasında Spartak Trnava​'yı konuk etti.

Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı ve 12 puanla grubunu lider tamamlayarak direkt olarak son 16 turuna yükseldi.

KADIKÖY'DE SÜRPRİZ MİSAFİR

Statta mücadeleyi izleyenler arasında sürpriz bir isim yer aldı. Haber Global'in haberine göre; Hollandalı golcü Wout Weghorst​ ve birçok oyuncunun da menajerliğini yapan Simon Cziommer, Ülker Stadı’nda Fenerbahçe ile Spartak Trnava arasında oynanan maçı tribünden takip etti.

'BATSHUAYİ'NİN YERİNE WEGHORST' İDDİASI!

Fenerbahçe'de devre arasında istediği seviyede süre bulamayan Belçikalı golcü Michy Batshuayi​ ile yolların ayrılması bekleniyor.

Wout Weghorst'un temsilcisinin karşılaşmayı statta takip etmesi transfer iddialarını artırdı. Hollandalı golcünün adı daha önce sarı-lacivertli takımla anılmıştı.

https://twitter.com/sercanhamzaolu/status/1735366180796330244

14 MAÇTA 4 GOL-1 ASİST

Beşiktaş'ta yarım sezon kiralık olarak forma giyen ve 18 maçta 13 gollük katkı yapan Wout Weghorst, sezonun ikinci yarısını ise Manchester United'da kiralık geçirmişti.

Bu sezonun başında Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a kiralanan Hollandalı golcü, 14 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

Kadıköy'de sürpriz isim! Yıldız golcünün menajeri maçı izledi

Kaynak: TGRT Haber | Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...