Tgrt Haber

Kafası attı; Meclis’e gitti! Fenerbahçe için ilginç talep

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
21 Eylül 2023 19:30 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 19:35
Kafası attı; Meclis’e gitti! Fenerbahçe için ilginç talep

Konya’da yaşayan bir vatandaşın, TBMM Dilekçe Komisyonuna ‘Fenerbahçe’nin sahaya diziliş taktiğinin değiştirilmesiyle ilgili’ talepte bulunduğu ortaya çıktı.

Dilekçe Komisyonu Başkanlı Divanı, gerçekleştirdiği 5 toplantıda 918 dilekçe hakkında karar aldı. 18 dilekçe mevzuata uygun olmaması ya da mükerrer olması sebebiyle işlemden kaldırılırken; diğer dilekçelerin incelenmesine devam edildi.

FENERBAHÇE’NİN SAHA DİZİLİŞİ DEĞİŞTİRİLSİN

TBMM​ Dilekçe Komisyonuna 15 Mayıs-22 Ağustos arasında bin 154 başvuru yapılırken; bu dilekçelerin arasında birbirinden ilginç talepler de yer aldı.

Konya’da yaşayan bir kişi, 2 Haziran’da Komisyona başvurarak Trendyol Süper Lig​ takımlarından Fenerbahçe’nin sahaya diziliş taktiğinin değiştirilmesini istedi.

JORGE JESUS​ İSYANI!

Vatandaşın başvuru yaptığı 2 Haziran’da Fenerbahçe’nin başında Portekizli teknik adam Jorge Jesus bulunuyordu. Sarı-lacivertli taraftarlar, Jorge Jesus’un oynattığı 3-4-3 saha diziliminden olan rahatsızlıklarını her mecrada dile getiriyordu.

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...