Tgrt Haber

Kanser tedavisi gören Christoph Daum sağlık durumuyla ilgili konuştu

23 May 2023 22:46 - Güncelleme : 23 May 2023 22:53
Kanser tedavisi gören Christoph Daum sağlık durumuyla ilgili konuştu

Kanser tedavisi gören Alman teknik direktör Christoph Daum sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Daum durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

Ülkemizde Beşiktaş​, Fenerbahçe​ ve Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum​ bir süredir kanser​ tedavisi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan ve futbolseverleri korkutan Christoph Daum, sağlık durumuna ilişkin son gelişmeleri aktararak sevdiklerinin yüzünü güldürdü.

İKİNCİ KEZ KEMOTERAPİYE BAŞLIYOR

Bild'e konuşan Daum, bugün ikinci kez kemoterapiye başlayacağını bildirdi.

Durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Alman teknik direktör, "Gerekli ilaçları alıyorum ve iyi besleniyorum. Kemoterapiye rağmen bu hafta sonu spor yapmak istiyorum. Kötü zamanlar geçirseniz bile ayağa kalkıp, dik durarak geleceğe umutla bakabilmek önemli" ifadelerini kullandı.

Christoph Daum, Türkiye kariyerinde Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu, Fenerbahçe'de ise 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...