Tgrt Haber

Kararı bekleniyordu: Nathan Redmond'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

17 Temmuz 2023 17:28 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 17:40
Kararı bekleniyordu: Nathan Redmond'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve siyah-beyazlılarla yola devam edip etmeyeceği merak konusu olan Nathan Redmond, kariyeriyle ilgili açıklama yaptı. Ülkesine dönmek istediği ifade edilen İngiliz yıldız, Beşiktaş camiasına teşekkür ederek yoluna siyah-beyazlı ekipte devam etmeyeceğini açıkladı. 

Süper Lig​'de transfer döneminde rakiplerinin oldukça gerisinde kalan Beşiktaş​'a bir kötü haber de Nathan Redmond​'dan geldi. Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Southampton​'dan kiralanan ve sezon sonu sözleşmesi sona eren İngiliz futbolcu, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıkladı.

"HAYAT BOYU SİZLERE ŞÜKRAN DUYACAĞIM"

Sezonun özellikle son haftalarındaki performansıyla siyah-beyazlı camianın gözüne giren ve takımda kalması istenen 29 yaşındaki hücumcunun sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Güzel Beşiktaş taraftarına,

Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda – zor dönemlerde de harika dönemlerde de – siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.
Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum.

Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere”.

ŞENOL GÜNEŞ​'TEN REDMOND SÖZLERİ: İSTEMEK BAŞKA, TESLİM OLMAK BAŞKA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen günlerde yaptığı açıklamada İngiliz futbolcunun kararsızlığına sitem etmişti. Deneyimli çalıştırıcı, Redmond hakkında şöyle konuşmuştu: “Redmond, ‘bana hiçbir hoca güven vermedi’ dedi. E ben güven verdim. Gelmezse hiçbir şey demem. Bizden gittiği anda gitti diye düşünüyorum. Başka kulüple pazarlık yapmıştır diye düşünüyorum. ‘Ben haber vereceğim’ diyor. Geldiği zaman da bu sefer eskisi gibi vermeyeceğim. 1 veriyorsam 500 veririm. Redmond’ın yokluğunda Beşiktaş yok muydu? Redmond’ı istemiyorum demek değil, istemek başka teslim olmak başka. Her oyuncu değerli ama kulüp hepsinden önemli.”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...