Tgrt Haber

Karim Benzema imzayı attı: Kazanacağı ücret dudak uçuklattı!

06 Haziran 2023 21:25 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 22:49
Karim Benzema imzayı attı: Kazanacağı ücret dudak uçuklattı!

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Fransız golcünün kazanacağı ücret de belli oldu.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad, Karim Benzema​'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Real Madrid​, salı günü başkan Florentino Perez​'in de katılacağı basın toplantısıyla Benzema'ya veda edileceğini duyurmuştu.

2009'dan beri İspanya ekibi Real Madrid forması giyen Karim Benzema, toplam 648 maça çıktı. Fransız futbolcu bu maçlarda 354 gol atarken 165 de asist yaptı.

Benzema, 14 yıllık Real Madrid kariyerinde 25 kupa kazandı. Bireysel olarak birçok başarı da elde eden yıldız golcü 2022'de Ballon d'Or ödülünün de sahibi olmuştu.

CRİSTİANO RONALDO​ İLE RAKİP OLDULAR

Ara transfer döneminde Benzema'nın eski takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer olmuştu. İki eski takım arkadaşı Ronaldo ve Benzema, Arabistan'da birbirlerine rakip oldu.

SERVET KAZANACAK!

Dünyada sezonun futbolcusuna verilen Ballon d'Or'un son sahibi Fransız yıldız golcü Karim Benzema, Cristiano Ronaldo'nun peşinden gitti ve Suudi Arabistan temsilcisi Al ittihad'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

35 yaşındaki golcü yıllık 200 milyon Euro kazanacak. Benzema 3 sene sonunda 600 milyon Euro gibi bir servete konacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...