Tgrt Haber

Kazımcan Karataş imzayı atıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2022 14:06 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 14:28
Kazımcan Karataş imzayı atıyor

Beşiktaş transfer haberi: Altay formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş, Beşiktaş yolunda... Bir süredir devam eden görüşmelerde sona gelindi. Rıdvan Yılmaz'ın transferinin resmi olarak açıklanmasının ardından Beşiktaş, Kazımcan transferini noktalayacak.

Süper Lig'de gelecek sezon planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş​'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Siyah-beyazlılar, bir süredir gündemine aldığı Kazımcan Karataş​ transferini bitirdi. Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz​'ın Alman ekibi Frankfurt​'a transferinin resmileşmesinin ardından yerini Kazımcan ile dolduracak.

PAZARLIKLARDA SONA GELİNDİ

Fotomaç'ın haberine göre; 19 yaşındaki genç sol bek için TFF seçimlerinde iki kulüp başkanı kısa bir görüşme yapmıştı.

Altay​ 2 milyon Euro'luk talebini 1,5'a kadar indirirken, Beşiktaş yönetimi ise bonuslarla birlikte 1.2 milyon Euro'ya kadar çıktı. Transferin 1.3 milyon Euro ve sonraki satıştan pay şeklinde mutlu sonlanması bekleniyor.

Siyah-beyazlılar, Rıdvan transferi resmi olarak açıklandıktan sonra Kazımcan transferini de resmen açıklayacak.

Bu sezon 32 resmi karşılaşmaya çıkan Kazımcan Karataş 1 gol atarken, 2 de asist katkısında bulundu. Kazımcan Karataş'ın güncel piyasa değeri 950 bin Euro civarında...

RIDVAN TRANSFERİNDE GERİ SAYIM...

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz'ın, bu hafta Frankfurt'a imza atması bekleniyor. Başkan Çebi'nin "Ufak pürüzler kaldı" dediği Rıdvan için siyah-beyazlıların kasasına 6.5 milyon Euro'luk bir rakamın girmesi bekleniyor. Beşiktaş, Rıdvan'ın bir sonraki satışından da  yüzde 20 oranında bir pay alacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...