Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu: Bu maç bitti artık, sıra Avrupa’da

15 Mart 2022 07:05 - Güncelleme : 15 Mart 2022 07:24
Galatasaray, Barcelona rövanşına büyük moralle çıkacak.

Türk futbolunun yükselen değeri Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş derbisinde 2 gol atarak Galatasaray’ı galibiyete taşıdı. Barcelona’yı gözüne kestiren sarı kırmızılıların yıldızı, "Tamamen rövanşa odaklandım, perşembe günü taraftarla birlikte gerekeni yapacağız" dedi

Galatasaray, Barcelona rövanşına büyük moralle çıkacak.

Galatasaray, Barcelona maçının moraliyle derbide Beşiktaş ile karşılaştı. İlk yarıda Mustafa’nın asistlerini iyi değerlendiren Kerem, Galatasaray’ı iki farklı öne geçirdi. Kartal’ın tek sayısı ise Rıdvan’dan geldi. Sarı kırmızılı takımın ve Türk futbolunun yükselen değeri Kerem Aktürkoğlu iki golüyle zafere imzasını attı, takımını sırtladı, Kara Kartal'ın Devler Ligi umutlarını budadı.

KENDİMİZİ AFFETTİRDİK

Dünkü maça iki golüyle damgasını vuran, takımına zafer kazandıran Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, "Benim için çok anlamlı bir gün oldu. Gollerimden daha değerli olan kazanmamızdı. Ligdeki kötü gidişatımız için taraftarımıza bir şekilde kendimizi affettirmemiz lazımdı. Onlara bir nebze mutluluk vermek istiyorduk, biz de çok sevinçliyiz" sözlerini kullandı.

LYON KEREM'İ İZLEDİ

Kerem, "Barcelona maçı bitti, Beşiktaş maçına odaklandım. Şimdi bu maç bitti, tekrar Barcelona maçına odaklandım. Perşembe günü taraftarımızla birlikte gerekeni yapacağız" derken kendisini tribünden izleyen Lyon scoutları için de, "Güzel bir şey ama benim işim sahada. Tabii ki bunlar konuşulur. Fakat ben futbola odaklanıyorum" açıklaması yaptı.

Galatasaray'ın teknik patronu maçın ardından sarıldığı oyuncusu için, "Duygulandım ve ona sarıldım. Sürekli kendini geliştiriyor" derken, "Çok önemli bir galibiyet aldık" sözlerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Bu maç bitti artık, sıra Avrupa’da

ÇOK İYİ OYNADIK

Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdıran ve, "Takım arkadaşları kadar Kerem de çok iyi oynuyor. Her zaman gol atanlar biraz daha öne çıkıyorlar ama takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum" diyen Torrent, "Ben normalde sakin bir insanım ama bazen duygusallaşabiliyorum. O yüzden Kerem'le kucaklaştık. Hâlâ genç bir oyuncumuz ve sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor. Sürekli konuşuyoruz. Mütevazi bir oyuncu ve geliştireceği yönlerinin olduğunu biliyor" şeklinde konuştu. Dünkü maç öncesi Torrent'i protesto eden G.Saray taraftarları stattan büyük mutlulukla ayrıldı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...