Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray kaptanlığını bıraktığını açıkladı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
22 Ağustos 2024 18:31 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 18:38
Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray kaptanlığını bıraktığını açıkladı!

Galatasaray'ın başarılı kanat futbolcusu Kerem Aktürkoğlu takım kaptanlığı hakkında almış olduğu kararla, Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ play-off turunda temsilcimiz Galatasaray​, ilk maçta İsviçre ekibi Young Boys​'a 3-2 mağlup oldu. Kerem Aktürkoğlu​, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takım kaptanlığını bıraktığını duyurdu.

"SAHA İÇİ VE SAHA DIŞI İNİSİYATİF ALACAĞIM"

Kerem Aktürkoğlu​'nun sosyal medya hesabından taraftarlara yaptığı çağrısında; "Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Galatasaray’a geldiğim 2020 yılından bu yana kulübümde yaşadığım anların her biri, beni başka bir oyuncuya ve ötesinde farklı bir insana dönüştürdü. Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray​ için her yere gideceğim." ifadelerini kullandı. 

Mauro Icardi ve Lucas Torreira'dan taraftara çağrı- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

Galatasaray​'ın dün akşam oynadığı Young Boys​ deplasmanında 3-2 mağlup olurken sarı-kırmızılı takımın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu​ kaptanlık pazubentini takmadı. Devre arasında sakatlanarak oyundan çıkan Muslera'dan sonra kaptanlık pazubenti Arjantinli golcü Icardi'nin kolunda görüldü.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...