Tgrt Haber

İspanyol basını Kerem Aktürkoğlu’na övgüler yağdırdı: Barça’yı tehdit ediyor

15 Mart 2022 11:39 - Güncelleme : 15 Mart 2022 17:29
İspanyol basını Kerem Aktürkoğlu’na övgüler yağdırdı: Barça’yı tehdit ediyor

Süper Lig’de Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Galatasaray’da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Kerem Aktürkoğlu, hem ülke basınında hem de dünya basının da manşetleri doldurdu. İspanyol medyası da genç futbolcuya övgüler yağdırıldı.

Süper Lig’de Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Galatasaray’da gözler genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu’na çevrildi. Sarı kırmızılı takımın ve Türk futbolunun yükselen değeri Kerem Aktürkoğlu iki golüyle zafere imzasını attı ve takımını sırtladı.

Gösterdiği iyi performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu sadece Türkiye’de değil dünya basınında da konuşulmaya devam ediyor.

“BARÇA’YI ŞİMDİDEN TEHDİT EDİYOR”

İspanya’nın en çok okunan gazetelerinden Marca, Kerem Aktürkoğlu’na övgüler yağdırdı. Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçın ardından paylaşımda bulunan Marca gazetesi, Kerem Aktürkoğlu'nu Harry Potter gol sevinciyle andı. Barcelona maçında iyi bir performans ortaya koymasını beklediği yazan gazete, "Kerem 'Potter' Aktürkoğlu, Barça'yı şimdiden tehdit ediyor." başlığını attı.

"ÇOK İYİ OYNADIK"

Öte yandan Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdıran ve, "Takım arkadaşları kadar Kerem de çok iyi oynuyor. Her zaman gol atanlar biraz daha öne çıkıyorlar ama takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum" diyen Torrent, "Ben normalde sakin bir insanım ama bazen duygusallaşabiliyorum. O yüzden Kerem'le kucaklaştık. Hâlâ genç bir oyuncumuz ve sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor. Sürekli konuşuyoruz. Mütevazi bir oyuncu ve geliştireceği yönlerinin olduğunu biliyor" şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...