Tgrt Haber

Konyaspor-Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon: Enner Valencia atıldı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2022 20:58 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 21:22
Konyaspor-Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon: Enner Valencia atıldı!

Fenerbahçe'nin Konyaspor'a konuk olduğu maçın 23. dakikasında Enner Valencia direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Ev sahibi ekibin defans oyuncusu Adil Demirbağ'a yaptığı hareket sonrasında oyundan atılan oyuncu, hakem Arda Kardeşler'e uzun süre itirazlarda bulundu. VAR'dan pozisyon ile ilgili bir uyarı gelmeyince sarı-lacivertlilerin itirazları karşılık bulmadı ve Fenerbahçe kalan dakikaları 10 kişi oynadı. Ayrıca Valencia ile girdikleri ikili mücadele sebebiyle sarı kart gören Adil Demirbağ da ikinci yarıdaki faullü hareketi nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Konyaspor​'a konuk olan Fenerbahçe​'de Enner Valencia​'nın kırmızı kart pozisyonu sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Ekvadorlu futbolcunun hareketinin kırmızı kart olmadığını savundu. Hakem Arda Kardeşler​'in kararı sonrasında VAR​'ın da pozisyon ile ilgili onay vermesinin ardından Fenerbahçe oyuna 10 kişi devam etti. Taraftarların çoğunluğu hakemin arkası dönük olması nedeniyle pozisyonu görmeden kırmızı kart verdiğini iddia etti.

Pozisyonun içerisindeki Adil Demirbağ, Fenerbahçe maçının ikinci yarısında rakibine yaptığı hareket sonrasında ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.

Kırmızı pozisyonu için tecrübeli eski hakem Erman Toroğlu,  "Top yok, birbirleriyle dalaşıyorlar. Sen Fenerbahçe'de oynuyorsun, o hareketi yapma. Ben olsam Enner Valencia'ya büyük ceza veririm" ifadelerini kullandı.

İşte Enner Valencia'nın kırmızı kart gördüğü pozisyon:

Konyaspor-Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon: Enner Valencia atıldı!Konyaspor-Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon: Enner Valencia atıldı!

(Görüntüler beINSports'tan alınmıştır)

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...