Tgrt Haber

Kopenhag - Galatasaray maçının hakemi belli oldu! Tamam mı, devam mı maçı...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2023 12:41 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 12:51
Kopenhag - Galatasaray maçının hakemi belli oldu! Tamam mı, devam mı maçı...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu salı günü oynanacak olan Kopenhag - Galatasaray maçında İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Temsilcimiz üst tur için mutlaka puan almak zorunda

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu salı günü oynanacak olan Kopenhag​ - Galatasaray​ maçında İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son maçında Danimarka'nın Kopenhag takımıyla deplasmanda karşılaşacak. 12 Aralık Salı günü Parken Stadı'nda saat TSİ 23.00 başlayacak olan müsabakanın hakemi belli oldu.

ORSATO DÜDÜK ÇALACAK

Kopenhag - Galatasaray maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato'nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemi ise Michael Fabbri. Müsabakanı VAR koltuğunda Massimiliano Irrati oturacak, AVAR'da ise Paolo Valeri görev yapacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...