Tgrt Haber

Lampard gole sevinirken elini kırdı!

18 Mart 2022 22:35 - Güncelleme : 18 Mart 2022 22:44
Lampard gole sevinirken elini kırdı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın teknik direktörü eski yıldız futbolcu Frank Lampard, son dakikada gelen galibiyet golüne sevinirken elini kırdı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın teknik direktörü Frank Lampard, son dakika golüyle gelen galibiyete sevinirken elini kırdı.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında yaşadıklarını anlatan 43 yaşındaki teknik adam, "Nasıl olduğunu bilmiyorum, golü kutlarken yaptım. Sanırım bir şeye vurdum ve iki dakika sonra elim titremeye, sonra da ağrımaya başladı" dedi.

Basın mensuplarının "Galibiyet için kaç kemik daha feda etmeye hazırsın?" sorusuna Lampard, "Her maç bir tane alabilirler"cevabını verdi.

Ligde zor günler geçiren Everton, sahasında Newcastle United'ı 90+9. dakikada Alex Iwobi'nın golüyle 1-0 yendi. Liverpool temsilcisi, 25 puanla küme düşme hattının üstünde yer alıyor.

https://twitter.com/ssporttr/status/1504574698474156032

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...