Tgrt Haber

Leonardo Bonucci eski teknik direktörü hakkında konuştu!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 Haziran 2024 18:10 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 18:16
Leonardo Bonucci eski teknik direktörü hakkında konuştu!

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan ve sezonun bitmesiyle futbolculuk kariyerini sonlandıran Leonardo Bonucci açıklamalarda bulundu.

Futbolu bıraktığını açıklayan İtalyan stoper Leonardo Bonucci​, La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

"YANLIŞ YAPTIĞIMDA SONUÇLARINA KATLANDIM"

İtalyan devi Juventus​'ta oynadığı dönemde teknik direktör Massimiliano Allegri ile ilgili yaşadığı tartışmaya ilişkin açıklamada bulunan Bonucci, "İçgüdüsel bir tepkiydi, daha iyi yönetebilirdim. Bunun yerine yaptığım seçimler, beni bir futbolcu ve bir insan olarak geliştiren durumların sonuçlarıydı. Bu günlerde takım içinde doğru şekilde davrandığımın kanıtını elde ettim. En güzel kısmı da takım arkadaşlarımdan gelen özel mesajlardı. Bir oyuncu olarak iyi bir kariyerim oldu ancak hiçbir zaman maske takmadım. Her zaman kendim oldum ve yanlış yaptığımda da sonuçlarına katlandım." ifadelerini kullandı.

Allegri: "Bonucci would have been captain" - | Juvefc.com

"FARKLI BİR SON İSTERDİM"

Massimiliano Allegri ile yaşadığı tartışma sonrası Juventus'tan ayrılmasıyla ilgili olarak ise Bonucci, "Farklı bir son isterdim. Herkes inandığı gibi davranır ama bence beni kadroda istemese bile süreci farklı bir şekilde yönetebilirdi." dedi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...