Tgrt Haber

Lille'nin yeni transferi Thomas Meunier, Fenerbahçe'yi değerlendirdi!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
01 Ağustos 2024 21:59 - Güncelleme : 01 Ağustos 2024 22:03
Lille'nin yeni transferi Thomas Meunier, Fenerbahçe'yi değerlendirdi!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız takımı Lille ile eşleşti. Lille'nin Trabzonspor'dan transferi Meunier tur yorumu yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ 3. Eleme Turu'nda Fenerbahçe​, Fransız takımı Lille​ ile eşleşti. Sarı-lacivertli takım ile karşı karşıya gelecek Lille'de eski Trabzonsporlu Thomas Meunier​ açıklamalarda bulundu.

"MOURİNHO'NUN İMKANLARI FAZLA"

Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosu olduğunu belirten Thomas Meunier, "Yeni teknik direktörleri Jose Mourinho​'dan da gördüğümüz gibi Fenerbahçe'nin imkanları çok fazla. Bazı iyi transferler yaptılar ve çok iyi bir kadroları var. Geçen sezon ligi ikinci sırada bitirdiler. Bu yüzden kolay olmayacak ama biz de çok kaliteliyiz ve onları zorlayacağımızdan şüphem yok. Büyük bir motivasyon ve arzuyla oynayacağız" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nun ilk maçında Lille'e konuk olacak. Rövanş maçı ise İstanbul'da oynanacak.

Thomas Meunierden Fenerbahçe yorumu Çok iyi bir kadroları var

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...