Tgrt Haber

Lionel Messi kararını verdi: Transferi resmen açıkladı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2023 22:10 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 22:27
Lionel Messi kararını verdi: Transferi resmen açıkladı!

PSG'ye veda eden Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi transferde ters köşe yaptı. Messi için Barcelona ve Al-Hilal olasılıkları ön planda gösterilirken, Messi, sürpriz bir tercih yaparak ABD'ye gitmeye karar verdi. Yıldız futbolcu transferi resmen açıkladı.

Barcelona​ sonrası PSG'ye imza atan ve Fransız devinde 2 yıl top koşturan Lionel Messi​, beklenen performansı sergileyemeyerek takımdan ayrılmıştı. Messi son zamanlarında taraftarların da tepkisini çekmişti.

Yeni takımı merak konusu olan Messi'nin yeni takımı resmen belli oldu.

ABD'YE GİDİYOR!

Lionel Messi'nin MLS​ ekibi Inter Miami'ye transfer oldu. Inter Miami'nin MLS'in yayın gelirlerinin bir kısmını Lionel Messi'ye vereceği iddia ediliyor.

MESSİ RESMEN AÇIKLADI!

Paris Saint Germain​ (PSG) ile yollarını ayıran Lionel Messi, ABD'nin Inter Miami ekibiyle anlaştı.

Messi, "Barcelona'ya dönmeyeceğim, Inter Miami'ye gidiyorum." ifadelerini kullanırken, "Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi bir teklif veremediler." dedi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1666527151858778113

BARCELONA'YA TEPKİ!

Messi, Barcelona'nın transfer politikasını eleştirerek, "Gerçek şu ki, ekonomik durum benim için hiçbir zaman engel olmadı. Beni bu durum için suçladılar. Ayrıldığımdan beri Barcelona, birçok transfer yaptı. Ferran Torres'i 55 milyon euro karşılığında transfer ettiler. Sizce de biraz garip değil mi?" ifadelerini kullandı.

500 MİLYON EURO'YU REDDETTİ!

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in Messi'ye yıllık 400 milyon Euro'luk teklif sunduğu iddia edilmiş, daha sonra Suudi ekibinin bu rakamı 500 milyon Euro'ya çıkardığı belirtilmişti.

Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi ile Barcelona Başkanı Joan Laporta 2 gün önce bir araya gelmiş ve bu görüşme gazeteciler tarafından görüntülenmişti.

Barcelona maaş sorununu çözemeyince Messi'nin tercihi ABD oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...