Tgrt Haber

Lionel Messi'nin özel koruması görev başında: Yine gündem oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 13:51 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:16

ABD'de MLS ekiplerinden Inter Miami forması giyen dünyaca ünlü Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin yakın koruması yine sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Kariyerini MLS​'te sürdüren Arjantinli yıldız Lionel Messi​, ABD futboluna hareket getirdi. Yıldız ismin her hareketi özel koruması tarafından takip ediliyor.

MLS ekiplerinden Inter Miami'ye rekor bir ücret karşılığında transfer olan ve buradaki performansıyla adından söz ettirmeyi başaran dünyaca ünlü yıldız, son günlerde yakın koruması ile de gündemden düşmüyor.

YAKIN KORUMA HER AN TETİKTE

Messi'yi adeta gölge gibi takip eden koruma ekibinin görüntüleri, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Saha kenarında bir futbolcu​ gibi Messi'yi takip eden özel koruması tehdit olarak algılanabilecek her anda yıldız futbolcunun yanında bitiyor.

LİONEL MESSİ'YE KOŞAN TARAFTARI DURDURDU

Son olarak Orlando'da attığı son golün ardından kale arkasından Lionel Messi'ye hızla koşan bir taraftarı, taç çizgisinde bulanan yakın koruma hızla koşarak yıldız futbolcuya ulaştığı anda engellemeyi başardı. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Maç öncesi ve sonrasına kadar her an yanında olan korumasının dövüş sanatları, boksör ve tekvando uzmanı olduğu ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...