Tgrt Haber

Livakovic’ten selam; Altay’dan veda

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 20:41 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 21:05
Livakovic’ten selam; Altay’dan veda

Fenerbahçe’nin yeni transferi Hırvat kaleci Dominik Livakovic, sarı-lacivertlilerin Twente ile oynadığı karşılaşma öncesi sahaya çıkarak taraftarı selamladı. 

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Twente’yi ağırladığı maçın öncesinde Hırvat kaleci Dominik Livakovic, sahaya çıkarak tribünleri selamladı.

Manchester United ile anlaşan ve sarı-lacivertlilerle son kez kadroda yer alan Altay Bayındır​ da maç öncesi tribünlere giderek taraftara veda etti.Fenerbahçe​ taraftarı, milli kaleciyi alkışlayarak Ada’ya uğurladı.

ALTAY İÇİN ANONS

Karşılaşmanın oynandığı Ülker Stadyumu​'nda milli kaleci ve taraftarların vedalaştığı sırada, "Fenerbahçe'nin evladı Altay Bayındır yolun açık olsun, kalplerimiz seninle" anonsu yapıldı.

DOMİNİK LİVAKOVİC KİMDİR?

Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi.

Hırvat milli kaleci futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu.

Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.
Livakovic, 45 kez forma giydiği Hırvatistan Milli Takımı'nda 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ikincilik, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda ise üçüncülük elde etti.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...