Tgrt Haber

Livakovic'ten transfer sözleri! Modric ile görüşmüş

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sporx
07 Aralık 2023 08:44 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 08:55
Livakovic'ten transfer sözleri! Modric ile görüşmüş

Fenerbahçe'nin deneyimli Hırvat kalecisi Livakovic, sarı-lacivertli takıma transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken kendisini Milli Takım'dan arkadaşı Luka Modric'in ikna ettiğini itiraf etti.

Fenerbahçe​'nin sezon başında kadrosuna kattığı Dominik Livakovic, Türkiye'ye tranfser süreci ve buradaki hedeflerine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.  Dinamo Zagreb'ten Fenerbahçe'ye gelişi bir hayli zorlu olan Livakovic, Hırvat kaleci, Fenerbahçe'ye transferinde etkili olan ismin Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luca Modriç olduğunu söyledi.

Sporx'e konuşan Livakovic'in açıklamalarından  satır başları:

"FENERBAHÇE HARİKA OLUR" DEMİŞ

"Spor benim için bir tutku. Fırsat bulduğumda 10 saat idman yapıyordum. Luka Modric​, "F.Bahçe senin için harika olur. Hedefleri olan, tarihi zengin bir kulüp" demişti. Transferim gerçekleştiğinde milli takımdaki arkadaşlarım beni tebrik etti. S.Arabistan ve Galatasaray'a rağmen Fenerbahçe'ye gelmemde taraftarın büyük payı var."

BEŞİKTAŞ​ DERBİSİ VE VOLKAN DEMİREL​ SÖZLERİ

Cumartesi günü oynanacak derbi için de konuşan Livakovic "Beşiktaş karşısında taraftarımızı mutlu edecek bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Hepimiz sorumluluğumuzun farkındayız. Her maç 3 puan ancak derbilerin hikâyesi farklı. Volkan Demirel'le tanıştım. Onun bıraktığı mirasın ve sorumluluğun farkındayım. Şampiyonluk baskı oluşturuyor ama bu baskı bizi motive ediyor" dedi.


İdolünün İker Casillas olduğunu söyleyen Livakovic, 2024 hedeflerini şöyle anlattı: "EURO 2024'te ülkemi gururlandırmak ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak."

Kaynak: Sporx
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...