Tgrt Haber

Liverpool Cardiff'i 6-3 mağlup etti

22 Mart 2014 18:29
Liverpool Cardiff'i 6-3 mağlup etti

İngiltere Premier Lig'de zirve mücadelesi veren Liverpool, Cardiff'i gole boğdu. Anfield ekibi rakibini deplasmanda 6-3 yendi.

Jordon Mutch 9'uncu dakikada Cardiff'i 1-0 öne geçirdi. 16'da Luis Suarez, Glen Johnson'ın asistinde skoru eşitledi. Ev sahibi ekip pes etmedi. 25'te Fraizer Campbell, ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi. Beraberlik için bastıran Liverpool, 41'de Martin Skrtel'in golüyle devre arasına 2-2 eşitlikle gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Liverpool, Martin Skrtel'in golüyle maçta ilk kez öne geçti: 3-2. Altı dakika sonra Luis Suarez farkı ikiye çıkardı ve Liverpool 4-2 öne geçti. Liverpool'un gol yağmuru dinmedi. 75'te Danies Sturredge ağları havalandırırken; asisti Luis Suarez yaptı. 2 - 5. 88'de ise ev sahibi ekipte Jordon Mutch kendisinin 2 takımının 3. golünü attı. Karşılaşmada son sözü Suarez söyledi ve 90'da hat-trick'ini tamamlarken maçın skorunu ilan etti: Cardif 3 - Liverpool 6. Bu galibiyetin ardından puanını 65'e çıkaran Liverpool, 69 puandı Chelsea'nin ardından 2.'liğini sürdürdü. 2 maç eksiği olan Manchester City ise 63 puanla 3. sırada yer aldı.
Liverpool yenilgisiyle birlikte 25 puanda kalan Cardiff City ise 20 takımlı ligde 19. sırada kaldı ve kümede kalma ümitlerine bir darbe daha aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...