Tgrt Haber

Liverpool'un orta saha futbolcusu Thiago Alcantara futbolu bıraktı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 00:40 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 06:06
Liverpool'un orta saha futbolcusu Thiago Alcantara futbolu bıraktı!

Premier Lig takımı Liverpool forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu Thiago Alcantara, 33 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

İspanyol futbolcu​ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bana verilenleri her zaman geri vermeye hazır olacağım. Teşekkürler futbol. Beni daha iyi bir oyuncu ve insan yapan bu yolculuğumda bana eşlik edenlere de teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Barcelona​'nın La Masia akademisinde yetişen Thiago, Katalan devinin ardından Alman devi Bayern Münih​ ve Liverpool​'da forma giymişti.

KUPA DOLABI DOPDOLU

Kariyeri kupalarla dolu olan Brezilya asıllı İspanyol futbolcu; Şampiyonlar Ligi (2), UEFA Süper Kupa (2), FIFA Dünya Kulüpler Kupası (2), LaLiga (4), İspanya Kral Kupası (2), İspanya Süper Kupası (3), Bundesliga (7), Almanya Kupası (4), Almanya Süper Kupası (3), FA Cup, İngiltere Lig Kupası ve Community Shield zaferleri yaşadı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...