Tgrt Haber

Lucas Torreira için bomba iddia: "Düşük maaş nedeniyle mutsuz"

17 Ağustos 2023 13:24 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 13:33
Lucas Torreira için bomba iddia: "Düşük maaş nedeniyle mutsuz"

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın, sarı-kırmızılı kulüpten aldığı yıllık ücreti düşük bulduğu ve İngiltere'den gelen transfer tekliflerinin kafasını karıştırdığı iddia edildi.

Galatasaray​'ın Uruguaylı​ yıldız orta sahası Lucas Torreira​ ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde; Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın düşük ücret nedeniyle mutsuz olduğu öne sürüldü.

'MAAŞI NEDENİYLE MUTSUZ' İDDİASI!

Habere göre, Torreira'nın Olimpija Ljubljana ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında gördüğü kırmızı kart bu duruma yorumlandı.

Uruguaylı oyuncuya İngiltere'den teklif olmasının da kafasını karıştırdığı iddia edildi. Takımın ismi açıklanmazken rakamın 18 milyon Euro'ya çıktığı ancak Galatasaray'ın Lucas Torreira'yı satmayı düşünmediği belirtildi.

Geçen sezon Arsenal'den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer​ edilen 27 yaşındaki oyuncu, yıllığı 2 milyon 750 bin Euro'dan 4 senelik sözleşmeye imza atmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan Doğan18 Ağustos 2023 11:57

GS yın Oyuncusu Torreira' nın tavrı GS yın ilke ve disiplin anlayışına terstir. Centilmenlik ve profesyonellik anlayışa sığmaz. Bir kulüp belli disiplin ve adil yönetim ilkeleriyle varlığı kaimdir GS da böyle bir spor kulübüdür. Toreira ya GS bize gel ne zaman ücretini istersen yükseltiriz diye bir taahhüt vermemiştir. Önce transfere imza at şartlara razı ol sonra kendini Örneğin üst seviyede katkıda bulunan oyuncularla alacak konusunda kıyaslıyarak açık olmadan daha cesurca centilmence taleplerini iletmeden bahanelerle futbol ekibinin hayatı önem taşıyan karşılaşmalarından imtina et Bu ahlaki değil .Çok bük zarar vermekte diğer futbolculara çok kötü örnek teşkil etmektedir Kulüp yôneticildrinin bu soruna daha işin başında ikenen az zararla problemihalletmeleri önemlidir Aksi taktirde bir yerinden çürümeye meyilli biroluşum bütünlüğe sirayet etmeden zamanında hal edilmesi elzemdir. Konu çok önemlidir Taraftar olarakbu durumu çok ciddi görüyorum saygılarımla

Sonraki Haber Yükleniyor...