Tgrt Haber

Lugano Türkiye'ye dönüyor

21 Haziran 2014 18:33
Lugano Türkiye'ye dönüyor

Herkes sustu, şimdi kulüpler konuşacak. Yeni sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler çalışmalara başladı. Yerli ve yabancı basında çıkan transfer haberlerini sizler için hazırladık.

 Bursaspor, geçen sezonun devre arasında İspanya’nın Granada takımında Kayseri Erciyesspor’a transfer olan ve başarılı maçlar çıkartan Pape Diakhate’yi kadrosuna katmak istiyor.  Trabzonspor, Karabükspor'dan İshak Doğan ve Kasımpaşa'dan Adem Büyük'ü alarak yerli transferi bitirecek.  Savunmanın sağına yerli bir futbolcu alacak olan Beşiktaş, Torku Konyaspor'dan Tolga Ünlü ve Düsseldorf'tan Muhammet Karpuz'u renklerine bağlayacak.  Hitzfeld'den istediği cevabı alamayan sarı-kırmızılı yönetim rotayı Alman Jürgen Klinsmann'a çevirdi. Bild Gazetesi Galatasaray'ın Alman çalıştırıcıya teklif götürdüğünü öne sürdü.  Beşiktaş, Yunan Milli Takımı'nın golcüsü Kostas Mitroglou ile anlaşmaya vardı.  Cezayir basını, Boşnak hocayı suçladı: "Trabzon'a 3 yıllık imza attı. Artık Cezayir umrunda değil."  Uruguay Milli Takımı’nın kaptanı Diego Lugano sakatlığı yüzünden İngiltere’ye karşı forma giyemedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...