Tgrt Haber

Lüleburgaz'da gerginlik tavan yaptı: Maç sonu saldırı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Şubat 2024 23:20 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 23:51
Lüleburgaz'da gerginlik tavan yaptı: Maç sonu saldırı

Kırklareli Süper Amatör Ligi'nin 14. haftasında Evrensekiz Evrenspor ve Büyükmandıra Adaspor arasındaki mücadele, saha dışındaki gerginlikle gölgelendi.

Kırklareli Süper Amatör Ligi'nin 14. haftasında Evrensekiz Evrenspor ile Büyükmandıra Adaspor karşılaşması sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. İddiaya göre Evrenspor taraftarlarının maç boyunca rakip takıma küfürlü tezahüratlarda bulunması, tansiyonun yükselmesine neden oldu. Maçın sona ermesiyle birlikte bu gerginlik, yerini yumruklu kavgaya bıraktı.

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Evrensekizspor kompleksinde oynanan karşılaşmada, Evrenspor taraftarlarının Büyükmandıra Adaspor'a yönelik küfürlü tezahüratları 90 dakika boyunca devam etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ise tansiyon iyice yükseldi ve Evrenspor taraftarlarının rakip taraftarlara saldırdığı belirtildi.

Maç sonu çıkan arbede de Evrenspor taraftarının yumrukla saldırdığı C.Y. isimli şahıs yaralandı. Olay sonrası Adaspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evrenspor Adaspor maçında Evrenspor'un skor avantajı elinde olduğu halde futbolcularımıza ve toplamda 5 taraftarımızın gittiği maçta 100 kişilik Evrenspor taraftarının yaptığı saldırıdan dolayı, Evrenspor yönetim ve taraftarını kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...