Tgrt Haber

Luyindama'nın yerine Murillo

03 Temmuz 2021 12:32
Luyindama'nın yerine Murillo

Galatasaray, Christian Luyindama için gelecek teklifleri değerlendirecek. Kongolu futbolcunun alternatifi ise bonservisi Sampdoria'da bulunan Jeison Murillo...

Gelecek sezon planlamasını yapan Galatasaray, defans hattında değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Christian Luyindama’nın performansından memnun olmayan sarı-kırmızılı takım, Demokratik Kongolu oyuncuyu satmayı planlıyor.

Luyindama için 3 milyon euro kiralama, 5 milyon euro bonservis olmak üzere toplamda 8 milyon euro ödeyen Galatasaray, gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Daha önce Spartak Moskova’dan 4.5 milyon euroluk teklif gelmiş ancak Luyindama kabul etmemişti.

MURİLLO İLE GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Teknik heyet, 27 yaşındaki oyuncunun yerine Kolombiyalı stoper Jeison Murillo’yu transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için Sampdoria ile masaya oturacak. Murillo dışında 6 stoperi daha bulunan İtalyan ekibi, oyucunun satışına sıcak bakıyor.

Geçen kiralık olarak İspanya La Liga ekibi Celta Vigo’da oynayan Murillo 31 maçta 2 gol attı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...