Tgrt Haber

Manchester United, Erik ten Hag'ın sözleşmesini uzattı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Temmuz 2024 14:58 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 14:59
Manchester United, Erik ten Hag'ın sözleşmesini uzattı

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, geçtiğimiz sezon tartışılan Hollandalı teknik adam Erik ten Hag’ın sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatarak yola devam kararı aldı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag ile yola devam etme kararı aldı.

Kırmızılar, Hollandalı teknik adamın sözleşmesinin 2026 yılının haziran ayına kadar uzatıldığını resmi internet sitesinden duyurdu.

TEN HAG: "GURUR DUYUYORUM"

54 yaşındaki çalıştırıcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada devam edeceği için mutlu olduğunu, kazandıkları 2 kupa ve birçok konudaki ilerlemeleriyle gurur duyduğunu belirtti.

Beklenen seviyeye ulaşmak için daha da çok çalışacaklarını vurgulayan deneyimli antrenör, hedeflerine ulaşma yönünde kulüple beraber birlik ve bütünlük içinde olduklarını söyledi.

2 KUPA KAZANDI

2022-2023 sezonunun başında Manchester United’ın başına geçen Erik ten Hag, geçirdiği iki sezonda 1 FA Cup, 1 İngiltere Lig Kupası kazandı.

Tecrübeli teknik direktörün henüz Premier Lig’de veya Avrupa kupalarında şampiyonluğu bulunmuyor.

Manchester United, Erik ten Hag'ın sözleşmesini uzattı - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...