Tgrt Haber

Manchester United, İstanbul'a sadece maç için gelmiyor! Sacha Boey için rekor teklif: Tarihe geçecek!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 17:28 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 17:43
Manchester United, İstanbul'a sadece maç için gelmiyor! Sacha Boey için rekor teklif: Tarihe geçecek!

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey için yeni bir transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Manchester United'ın Sacha Boey için Galatasaray tarihine geçecek bir teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon gösterdiği harika performansını bu sezonda sürdüren ve Galatasaray​ ilk 11'inin vazgeçilmez isimlerinden olan Sacha Boey​, performansıyla taliplerinin iştahını kabartıyor.

Adı birçok dev takımla anılan Sacha Boey için İngiliz basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.

'MANCHESTER UNİTED'DAN 25 MİLYON EURO TEKLİF!'

İngiliz Mirror'da yer alan habere göre; Manchester United​, Sacha Boey için Galatasaray'a 22 milyon sterlin (Yaklaşık 25.5 milyon Euro) değerinde dev bir teklif yapmak için hazırlanıyor.

Haberde Sacha Boey'un sözleşmesinin 2025'te biteceği ve kontratın Galatasaray'ın en büyük endişelerinden biri olduğu ifade edildi.

'OCAK AYINDA AYRILIK OLABİLİR'

Galatasaray'ın başarılı futbolcuyu sezon sonunda daha düşük bir ücretten satmaktansa ocak ayında yüksek bir bonservis ile göndermek zorunda kalabileceği belirtildi.

Bu sezon toplam 23 maça çıkan Sacha Boey, tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.

GALATASARAY TARİHİNE GEÇECEK!

Sacha Boey'un transferinin 22 milyon sterlin (25.5 milyon Euro) bedelle gerçekleşmesi durumunda Fransız sağ bek, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transfer​ satışı olarak tarihe geçecek. Rekor şu anda 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye'ye ait.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...