Tgrt Haber

Manchester United maçına damga vuran Sacha Boey'in bonservisi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2023 14:33 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 15:09
Manchester United maçına damga vuran Sacha Boey'in bonservisi belli oldu

Galatasaray haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nda ikinci maçında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyet elde etti. Galatasaray yönetimi, sezon başında transferin gözdesi olan ve Old Trafford'da gösterdiği performansla dikkatleri yeniden üzerine çeken Sacha Boey için karar verdi. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray​, deplasmanda Manchester United​'ı iki kez geri düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip puanını 4'e yükseltirken, Manchester United 2. maçından da mağlubiyetle ayrılarak son sırada kaldı.

Galatasaray'ın gollerini Zaha​, Kerem​ ve Icardi kaydederken, Manchester United'ın 2 golü de Rasmus Hojlund'dan geldi. Galatasaray'da Mauro Icardi bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

Galatasaray, grubun 3. maçında 24 Ekim'de Rams Park'ta Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek.

MAÇA SACHA BOEY DAMGA VURDU

Kopenhag maçında attığı golle yıldızlaşarak Devler Ligi sahnesine hızlı bir başlangıç yapan Sacha Boey, dün de Old Trafford'da müthiş bir performans gösterdi.

İngiliz devinin yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelleyen Fransız sağ bek, 90 dakikayı 76 kez topla buluşma, 46 pas ve yüzde 63 pas isabetiyle tamamladı.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla transferin gözdesi olan Sacha Boey için dev takımlardan teklifler gelse de Galatasaray yönetimi, Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek oyuncuyu bırakmama kararı almıştı.

Sacha Boey, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi.

GALATASARAY, SACHA BOEY'İN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Sabah'ın haberine göre; Premier Lig devleri Tottenham ve Arsenal'in Sacha Boey'e talip olması ve genç sağ bekin dün oynanan Manchester United maçındaki başarılı performansı sonrası Galatasaray yönetimi oyuncunun bonservis bedeli için kararını verdi.

Yönetim, performansıyla Avrupa'nın yakın takibindeki oyuncunun serbest kalma bedelini 30 milyon Euro'ya (864 milyon TL) yükseltip, maaşını da yüzde 300 zam ile 2 milyon Euro seviyesine çıkaracak.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1709520270258495728

PİYASA DEĞERİ 17 MİLYON EURO

Okan Buruk yönetiminde kendisini bulan genç oyuncu, dünkü maçta gösterdiği enerji ve mücadelesiyle maça damga vuran isimlerden biri olmayı başardı.

Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Sacha Boey'in güncel piyasa değeri 17 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...