Tgrt Haber

Mancini'den şampiyonluk yorumu

22 Mart 2014 20:45
Mancini'den şampiyonluk yorumu

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör RobertoMancini açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:
"Bugün aslında, 90 dakikaya baktığımızda galibiyeti hakeden bir Galatasaray vardı. Üç maçtır devam eden hastalığımız devam etti. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar efektif değildik ama bugün çok pozisyon bulduk. Futbol enteresan bir oyun, böyle şeyler olabiliyor." "Şu anda yapmamız gereken çalışmalara aynı şekilde devam etmek lazım. Sakin olmak lazım. Şampiyonluktan veya şampiyonluk şansından şu an bahsetmek çok mantıklı değil"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...