Tgrt Haber

Manuel Neuer dönüyor! Galatasaray ihtimali

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Ekim 2023 16:26 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 16:39
Manuel Neuer dönüyor! Galatasaray ihtimali

Aralık 2022'de geçirdiği kayak kazasında ayağını kırılan Alman kaleci Manuel Neuer, Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçıyla formasına kavuşabilir. İşte detaylar...

Bayern Münih'in tecrübeli kalecisi Manuel Neuer sahalara dönüyor. Yaklaşık 10 aydır formasından uzak kalan Manuel Neuer'in Galatasaray maçında sahada olma ihtimali ortaya çıktı.

MANUEL NEUER FORMASINA KAVUŞUYOR

Bayern Münih Sportif Direktörü Chrishtoph Freund, Manuel Neuer'in ekim ayı sonunda formasına kavuşabileceğini söyledi.

Deneyimli kalecinin durumunun iyi olduğunu belirten Freund, Neuer'in milli aradan sıkı bir idmandan geçeceğini belirtti.

Manuel Neuer'in dönüş maçıyla ilgili konuşan Chrishtoph Freund, "Bunun bir sonraki maç mı yoksa ondan sonraki maç mı olacağını göreceğiz ancak yakında olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

BAYERN MÜNİH, 24 EKİM'DE GALATASARAY'A KONUK OLACAK

21 Ekim'de Bundesliga'da Mainz deplasmanına çıkacak olan Bayern Münih, 24 Ekim tarihinde Galatasaray ile İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Neuer'in bu iki maçtan birinde sahadaki yerini alması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...