Tgrt Haber

Mateo Kovacic'e Fenerbahçe iddiası!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
28 Temmuz 2024 19:52 - Güncelleme : 28 Temmuz 2024 21:20
Mateo Kovacic'e Fenerbahçe iddiası!

Jose Mourinho ile yeni bir takım kuran Fenerbahçe, forvete En-Nesyri takviyesinden sonra orta sahayı güçlendirmek için çalışmalara başladı. İngiliz medyasının iddiasına göre Manchester City'inin Hırvat futbolcusu Kovacic'i Jose Mourinho istediği belirtildi.

Sarı-lacivertli takım Jose Mourinho​ önderliğinde yeni sezona yeni takım hazırlıyor.

Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Krunic, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan transferleri ile takımını güçlendiren Fenerbahçe​'de gözler orta saha transferine çevrildi.

The Sun, Fenerbahçe​'nin orta saha için Manchester City​'den Hırvat futbolcu Mateo Kovacic ile ilgilendiğini iddia etti. Haberin devamında dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho​'nun Hırvat orta sahayı takımında görmek istediği ve transfer​ listesinin ilk sırasında yer aldığı kaydedildi.

Jose Mourinho'nun Manchester City'den istediği dünya yıldızını açıkladılar:

İLK HEDEF KİRALAMA

Fenerbahçe​'nin İngiliz ekibi Manchester City​ forması giyen futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimde bulunabileceği belirtildi. Ayrıca Allan Saint-Maximin transferini kiralık formülü ile çözen sarı-lacivertliler bu transfer​ içinde aynı politika ile hareket edeceği belirtildi.

SEZON KARNESİ

Hırvat orta saha geçen sezon Manchester City​ formasıyla 46 maçta forma giyerken 3 gol 1 asist yaptı.

Jose Mourinho'nun Manchester City'den istediği dünya yıldızını açıkladılar:

 

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...