Tgrt Haber

Mauro Icardi derbide rekoru kırdı! Arjantinli yıldız, Hagi'yi geçti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2023 19:55 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 19:57
Mauro Icardi derbide rekoru kırdı! Arjantinli yıldız, Hagi'yi geçti

Galatasaray forması altında kısa süre içinde rekorları bir bir kıran Mauro Icardi, Beşiktaş maçının 26. dakikasında fileleri havalandırarak yeni bir rekora imzasını attı. İşte detaylar...

Milli ara öncesindeki son maçında Bitexen Antalyaspor'u deplasmanda deviren Galatasaray​, ara dönüşünde Beşiktaş​'ı konuk ediyor. RAMS Park'ta oynanan derbinin 26. dakikasında Beşiktaş filelerini havalandıran Mauro Icardi​, yeni bir rekorun da sahibi oldu.

MAURO ICARDİ DERBİLERİ SEVİYOR

Galatasaray'ın gol yükünü sırtlanan Mauro Icardi derbi performanslarıyla ön plana çıkıyor. 30 yaşındaki golcü Trendyol Süper Lig'de oynadığı derbilerin hiçbirini boş geçmedi.

Mauro Icardi, Fenerbahçe​'ye karşı 2 gol, 1 asist, Beşiktaş'a karşı 3 gol ve Trabzonspor​'a karşı 3 gol ile yıldızlaştı. Yıldız oyuncu 6 derbi maçında 8 gol attı.

HAGİ'NİN REKORUNU KIRDI!

Derbi maçlarda attğı gollerle Gheorghe Hagi'nin rekoruna ortak olan Mauro Icardi, bugünkü karşılaşmanın 26'ncı dakikasında Beşiktaş filelerini havalandırarak Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

Mauro Icardi bu sezon çıktığı 14 maçta 12 gol atarken 2 de asist yaparak geçtiğimiz sezonki performansını aratmadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...