Tgrt Haber

Mauro Icardi gözünü Burak Yılmaz'ın rekoruna dikti!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Eylül 2023 11:30 - Güncelleme : 23 Eylül 2023 11:39
Mauro Icardi gözünü Burak Yılmaz'ın rekoruna dikti!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Burak Yılmaz'ın rekorunu kırmak için sahneye çıkacak. Icardi, Başakşehir'e de gol atması halinde Burak Yılmaz'ın 12 yıllık rekorunu kırarak tarihe geçecek. İşte detaylar...

Galatasaray​'da geçtiğimi sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve bu sezon da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Mauro Icardi​, bu akşam oynanacak Başakşehir​ maçında sahaya üç puanın dışında rekor için de çıkacak.

İlk 11'de çıktığı son 11 lig maçında da gol atmayı başaran Mauro Icardi, Burak Yılmaz​'ın Trabzonspor​'da kırdığı rekora ortak olmuştu.

MAURO ICARDİ, BURAK YILMAZ'I GEÇMEK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Mauro Icardi bu akşam Başakşehir'e gol atması durumunda serisini 12 maça çıkaracak ve Burak Yılmaz'ın 12 yıl önce 11 maçla kırdığırekorun yeni sahibi olacak.

Mauro Icardi ilk 11'de sahaya çıktığı maçlarda sırayla Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor'a karşı üst üste 11 maçta toplam 18 gol atma başarısı göstererek rekora ortak olmuştu.

Mauro Icardi,Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı toplam 35 maçta 31 gol, 9 asistlik istatistik yakaladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...