Tgrt Haber

Son dakika! Mauro Icardi'nin cezası belli oldu!

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Şubat 2024 12:43 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 13:18
Son dakika! Mauro Icardi'nin cezası belli oldu!

Son dakika haberi... Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığı açıklandı. Yıldız golcü bu akşam oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi​'nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığını açıkladı.

Icardi, bu akşamki Antalyaspor​ maçında sahada olamayacak, hafta sonu oynanacak Beşiktaş​ derbisinde ise forma giyebilecek.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray​'ın Ankaragücü​ ile oynadığı maçta Mauro Icardi'nin yaptığı hareket futbol gündemini meşgul etmişti.

GALATASARAY CEZAYA İTİRAZ EDECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, 1 maç ceza alan Mauro Icardi ‘nin cezasının kaldırılması için Tahkim Kurulu’na başvuracak.

NE OLMUŞTU?

Ankaragücü-Galatasaray maçında sarı-lacivertli taraftarlar tarafından Mauro Icardi'ye bir su şişesi fırlatıldı. Bunu gören Arjantinli futbolcu da şişenin geldiği kale arkası tribününe doğru hareket yaptığı iddia edilen video yayınlanmıştı.

Mauro Icardi'nin cezası belli oldu - 1. Resim

GALATASARAY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK İDDİASI

Galatasaray, Icardi için hazırlanan montaj video hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Cimbom, Icardi'nin bu videosunun montaj olduğunu düşünüyor. Ayrıca bunu gündeme getirenleri de şikayet edeceği ifade edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...