Tgrt Haber

Max Kruse'den Fenerbahçe itirafı!

15 Ekim 2021 17:04
Max Kruse'den Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ederek ayrılan Alman futbolcu Max Kruse, sarı-lacivertli takımdan aldığı maaşı açıkladı.

2019 yılında Werder Bremen'den Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan ve sezon sonunda sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek ülkesine dönen Max Kruse, sarı-lacivertli takım hakkında konuştu. Alman futbolcu, sarı-lacivertlilerden aldığı maaşı açıkladı.

Kariyerine Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de devam eden 33 yaşındaki futbolcu, Aaron Troschke ile YouTube için bir video çekti. Burada açıklamalarda bulunan Kruse, "Fenerbahçe'den yılda ortalama 3 milyon euro net maaş aldım. Daha fazlasını söyleyemem." ifadelerini kullandı. Alman basınında da yer alan haberlerde, Kruse'nin kariyerindeki en iyi sözleşmelerden birisi olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe'de 23 maçta, 7 gol ve 8 asistle oynayan Max Kruse, daha düşük bir rakam ile sözleşme imzaladığı Union Berlin'de 32 maçta, 14 gol ve 9 asistle takımına katkı sağladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...