Tgrt Haber

Mbaye Diagne'den mağlubiyet sonrası flaş paylaşım

20 Mart 2022 19:22 - Güncelleme : 20 Mart 2022 19:34
Mbaye Diagne'den mağlubiyet sonrası flaş paylaşım

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle lisansı askıya alınan Mbaye Diagne, Gaziantep yenilgisinin ardından Fatih Terim paylaşımı yaptı.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı ekibin Gaziantep yenilgisinin ardından sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Diagne'nin lisansı sakatlığı nedeniyle askıya alınmış ve Galatasaray ara transfer döneminde Bafetimbi Gomis'i renklerine bağlamıştı.

Mbaye Diagne, 3-1'lik Gaziantep mağlubiyetinin ardından Instagram hesabından oğluyla Fatih Terim'in bir fotoğrafını paylaştı.

Mbaye Diagne'den mağlubiyet sonrası flaş paylaşım

KULÜBE SİTEM ETTİ!

Diagne, lisansı askıya alındıktan sonra Instagram hesabından sitemde bulunarak, "Bana gel dediler, geldim. Git dediler, gittim. Galatasaray'ı savunmak için her zaman elimden geleni yaptım. Sizi seviyorum, umarım anlarsınız. Yakında görüşürüz." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 23 maçta 4 gol atıp 1 asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...